Allt om Windows och MS Office Produkter

Allt om Windows och MS Office Produkter

Information

About IT security

Förlänga försöksperiod på sex månader: Windows Activa 8.1

Windows 8.1Skapad av Jörgen Halex 2014-02-22 18:17:51

Förlänga försöksperiod på sex månader: Windows Activa 8.1

Windows 8.1 kan testas kostnadsfritt. Detta kräver endast utvärderingsversion av Windows 8.1 , Enterprise. Deras provperiod löper utan aktivering i 90 dagar kan vara med en liten och juridiska knep, men sträcker sig till 180 dagar. Vi ska berätta här är vad du behöver tänka på.

Vem installerade utvärderingsversionen av Windows Enterprise 8.1 , kan operativsystemet testa i 90 dagar utan att du har aktiverat. När det är över, eftersom Windows 8.1 fortfarande kan starta upp , men körs automatiskt efter en timme ner . Detta tvingade aktivering kan förlängas med ytterligare 90 dagar, juridiskt och med inbyggda verktyg som Microsoft har tillhandahållit. För Windows 8.1 , sedan ett halvår gratis att använda innan de behöver för att installera om den.

Först måste du få rätt Windows-installation eftersom tricket fungerar endast med Enterprise -versionen av Windows 8 och Windows 8.1 . Microsoft tillhandahåller nedladdningen av TechNet. För installation serienummer inte krävs. När du har installerat Microsofts operativsystem att arbeta utan begränsningar. Endast en vattenstämpel i det nedre högra skrivbords gräns tyder på att Windows 8.1 inte är aktiverad.

När provperioden har gått ut, är skrivbordet svärtade och visas ett meddelande. Nu, plocka upp ombordverktyg. Använd sökandet (lätt att nå med Windows-tangenten och Q), sök efter ”cmd” och starta programmet med hjälp av höger musknapp som administratör. I kommandotolken nu skriv kommandot " slmgr -föda upp ” (alla kommandon i varje fall utan citattecken) och tryck på Enter. Sedan kommer en meddelanderuta att åtgärden har slutförts. Du måste bara starta om Windows.

Återigen kan den tid Windows 8,1 -studien inte kommer att sträcka sig utan att aktivera operativsystemet. Som redan nämnts, tricket fungerar endast med Enterprise. Windows 8,1 Pro, till exempel, som behövs för att installera en nyckel. Här har vi fått nycklar som är lämplig endast för installation, men Windows 8.1 skulle då aktivera på kortast möjliga tid. Vem gjorde ingen aktivering efter 5 dagar, kan du se de symptom som beskrivs ovan.

Windows 8 Enterprise motsvarar i grunden 01:01 Pro-versionen, men erbjuder ytterligare funktioner inom PC- ledning, distribution, säkerhet och virtualisering som är speciellt anpassade till företaget. Bland de exklusiva funktioner den innehåller även Windows To Go, med en Windows 8 -installation från en USB- flash-enhet kan startas, Direct Access, med en VPN - mindre fjärranslutning mellan klientdatorer och företagsnätverk kan byggas, Branchcache kan skapas med företagets server, AppLocker, med hantering av företagsdata kan begränsas, och att kunna installera en möjlighet för sidobelastning, vilket gör att moderna program utan Windows Store. Vem vill köpa efter provperioden Windows 8.1 , så har du tillgång till Pro -versionen, eftersom Enterprise säljs endast som en volymlicens.  • Kommentarer(0)//information.it-losningar-och-it-sakerhet.se/#post121

Första uppdatering för Windows 8.1 förbättrad skrivbordsläge

Windows 8.1Skapad av Jörgen Halex 2014-01-23 11:09:26

Blev offentlig skärm dumpar visar att Microsoft arbetar för att förbättra användningen av skrivbordsläge för den aktuella versionen av Windows.

Den ryska användare med handtaget Wzór visar med olika skärmdumpar av Windows 8.1 Update 1 , de förändringar som Microsoft gör för att förenkla arbetet i skrivbordsläge . I början av april tillsammans med Build Developer Conference, är offentliggörandet av uppdatering 1 för Windows 8.1 förväntat.

Den första uppdateringen kommer att föra ett förhållningssätt till den mobila operativsystem Windows Phone, är nästa utgåva kommer sannolikt också att närvara vid build - även om kanske bara i form av en rättegång eller en förhandsvisning.

De skärmdumpar av Wzór visar att (tidigare Metro) att klämma fast på skrivbordet Aktivitetsfältet i Windows Store apps . Huruvida programmet skulle köras när du klickar på skrivbordet eller kapa användaren i Metro miljön, kan du inte se det tyvärr.

Övergången mellan de två skulle vara så eller så lättad. Speciellt användare som föredrar att arbeta i den traditionella skrivbordsläge och med åtkomstfunktioner såsom tangentbord och mus, så skulle få hjälp.

Paul Thurrott har redan rapporterat om Windows Super Site , kommer Microsoft att tillåta användare med en uppdatering , ModernUI / Metro stil apps körs i fönster på skrivbordet - och inte bara i helskärmsläge .

Dessutom bör det vara en annan typ Start-menyn - och ett sätt att ModernUI/Metro Apps att stänga av musklick, vilket är fallet med skrivbordsfönster. Men alla tre förändringar som inte finns i Windows 8.1 Uppdatera 1 , men bara i en senare uppdatering - vare sig under 2014 eller 2015 med tröskel eller Windows 9

Wzór skriver för övrigt också, Threshold kommer att slutföras i oktober 2014. Men detta motsägs av källor till ZDNet Microsoft specialist Mary Jo Foley. De antog därför att WZors information till en annan , ännu okänd uppdatering för Windows 8.1 avser.

Igår Microsoft hade också en 20 -sidig guide till att använda Windows 8.1 släpptes i engelska. Det riktar sig till affärs avancerade användare som vill övergången till underlättas genom en annan version av Windows. Han är som skall göras tillgängliga inom kort fortfarande i en rå version ( bland annat som en Word-fil ) så att den kan anpassa sig till sina anställdas företag .

Windows 8 -användare som fäster vikt vid den klassiska startmenyn, kan du göra med ett verktyg. Den Open source program Classic Shell tillåter användning av den välkända från tidigare Windows-versioner sedan kontrollera.  • Kommentarer(0)//information.it-losningar-och-it-sakerhet.se/#post105

Windows 8.1 för avancerade användare

Windows 8.1Skapad av Jörgen Halex 2014-01-22 09:29:14
Med lite tunn g PDF bok Microsoft vänder sig till avancerade användare av Windows . Speciellt på nya inmatningsalternativ som anges i guiden .

Med Windows 8.1 Power User Guide for Business ( PDF ) Microsoft-poäng till 17 sidor (plus tre sidor för lock och introduktion ) till de nya möjligheterna med Windows 8.1 . Speciellt specifika inställningar kommer hit för diskussion . Olika teman talar till Microsoft , utan att fördjupa detta . För Microsoft innehåller en uttömmande uppräkning alla nya kontrollmöjligheter av fingergester , mus och tangentbord .
Ämnen inkluderar Desktop , File Explorer , Aktivitetsfältet , Mobilitetscenter , webbläsaren Internet Explorer 11 och molnlagringstjänsten Skydrive . Stödet är alltså begränsad till skrivbordet på systemet och dess kärnapplikationer. Diskussionen om Modern UI (tidigare Metro ) är utelämnat .
Målgruppen är alltså inte användare som har verkliga problem med driften av Windows 8.1 , men avancerade användare i företag som byter till Windows 8.1 och kan dra nytta av några tips . Du ska underlätta reglering av guiden . Än så länge är det endast tillgänglig på engelska .
Windows 8.1 ( kodnamn Blå ) släpptes i slutet av augusti . Det förde förändringar som skulle göra det nya operativsystemet mer attraktivt , startknappen ledde gång på gång även ger möjlighet att starta upp direkt till skrivbordet . I den klassiska startmenyn , men Microsoft fortfarande utelämnas . Istället kan den nya kakel ytan Modern UI anpassa sig bättre till personliga preferenser än tidigare .
Nästa uppdatering för Windows 8.1 Update 1 är förmodligen i början av april . Källor säger att de försökte göra Windows 8.1 lättare med mus och tangentbord används . Någon sorts startmenyn var - tillsammans med den redan tillbaka startknappen - möjligt . Vem vill inte vänta så länge , installerat open - source program Classic Shell , vilket gör den 7 kända Windows Start-menyn i Windows 8.1 tillgänglig .

  • Kommentarer(0)//information.it-losningar-och-it-sakerhet.se/#post104