Allt om Windows och MS Office Produkter

Allt om Windows och MS Office Produkter

Information

About IT security

Outlook 2013olästa e-postfärgmässig

Microsoft Office TipsSkapad av Jörgen Halex 2014-02-16 00:50:02

Automatisera processer, skapa ordning i e-post och avboka möten på rätt sätt: Med rätt tweaks kan du göra det lättare att hantera Microsofts Outlook 2013 betydligt .

Har du någonsin använt Quick Steps i Outlook eller arbetat med search mappar? Med snabba steg användare enkelt kan automatisera processer i Outlook, till exempel att vissa e-postmeddelanden för att flytta objekt till mappar. Och mapps du automatiskt ange endast post enligt särskilda kriterier som du har angett tidigare.

Nedan har vi samlat tips och tricks för Outlook 2013 för dig . Med dessa instruktioner fokuserar vi främst till användare av Office 2013 eller Office 365 Men många av de tips kommer också att arbeta med den tidigare versionen av Outlook 2010 .

Markera olästa post färg

Inte bara de som byter från äldre Outlook-versioner ( före 2010) eller Lotus Notes märkning av olästa meddelanden i den aktuella Outlook är inte tillräckligt tydlig . Detta kan ändras med ett par klick.

Beviljas , är den blå - på - grå - höll representation av Outlook 2013 inte för alla . Så det finns ganska användarfeedback i vilken en representation av olästa mail önskas i en starkare färg. Vad du kan åstadkomma med bara några klick i Outlook 2013.

För att göra detta , menyfliksområdet , klicka på Visa-menyn och välj vyn Settings . Villkorlig formatering kan du ställa in en lämplig optik för olästa mail .

För att göra detta , i enlighet med Villkorsstyrd formatering väljer Olästa meddelanden som aktiverad regel . Om teckensnitt kan du nu ändra till exempel färg , storlek och typsnitt på presentationen som du vill. Om färgpunktkan till exempel ändra relativt anständig standard blått till rött . Och sedan alla olästa meddelanden visas i rött . Men observera : Som standard är den här färgen reserverad i Outlook 2013 de förfallna post är att säga : Försenade och olästa meddelanden visas nu identiska .  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.