Allt om Windows och MS Office Produkter

Allt om Windows och MS Office Produkter

Information

About IT security

Förlänga försöksperiod på sex månader: Windows Activa 8.1

Windows 8.1Skapad av Jörgen Halex 2014-02-22 18:17:51

Förlänga försöksperiod på sex månader: Windows Activa 8.1

Windows 8.1 kan testas kostnadsfritt. Detta kräver endast utvärderingsversion av Windows 8.1 , Enterprise. Deras provperiod löper utan aktivering i 90 dagar kan vara med en liten och juridiska knep, men sträcker sig till 180 dagar. Vi ska berätta här är vad du behöver tänka på.

Vem installerade utvärderingsversionen av Windows Enterprise 8.1 , kan operativsystemet testa i 90 dagar utan att du har aktiverat. När det är över, eftersom Windows 8.1 fortfarande kan starta upp , men körs automatiskt efter en timme ner . Detta tvingade aktivering kan förlängas med ytterligare 90 dagar, juridiskt och med inbyggda verktyg som Microsoft har tillhandahållit. För Windows 8.1 , sedan ett halvår gratis att använda innan de behöver för att installera om den.

Först måste du få rätt Windows-installation eftersom tricket fungerar endast med Enterprise -versionen av Windows 8 och Windows 8.1 . Microsoft tillhandahåller nedladdningen av TechNet. För installation serienummer inte krävs. När du har installerat Microsofts operativsystem att arbeta utan begränsningar. Endast en vattenstämpel i det nedre högra skrivbords gräns tyder på att Windows 8.1 inte är aktiverad.

När provperioden har gått ut, är skrivbordet svärtade och visas ett meddelande. Nu, plocka upp ombordverktyg. Använd sökandet (lätt att nå med Windows-tangenten och Q), sök efter ”cmd” och starta programmet med hjälp av höger musknapp som administratör. I kommandotolken nu skriv kommandot " slmgr -föda upp ” (alla kommandon i varje fall utan citattecken) och tryck på Enter. Sedan kommer en meddelanderuta att åtgärden har slutförts. Du måste bara starta om Windows.

Återigen kan den tid Windows 8,1 -studien inte kommer att sträcka sig utan att aktivera operativsystemet. Som redan nämnts, tricket fungerar endast med Enterprise. Windows 8,1 Pro, till exempel, som behövs för att installera en nyckel. Här har vi fått nycklar som är lämplig endast för installation, men Windows 8.1 skulle då aktivera på kortast möjliga tid. Vem gjorde ingen aktivering efter 5 dagar, kan du se de symptom som beskrivs ovan.

Windows 8 Enterprise motsvarar i grunden 01:01 Pro-versionen, men erbjuder ytterligare funktioner inom PC- ledning, distribution, säkerhet och virtualisering som är speciellt anpassade till företaget. Bland de exklusiva funktioner den innehåller även Windows To Go, med en Windows 8 -installation från en USB- flash-enhet kan startas, Direct Access, med en VPN - mindre fjärranslutning mellan klientdatorer och företagsnätverk kan byggas, Branchcache kan skapas med företagets server, AppLocker, med hantering av företagsdata kan begränsas, och att kunna installera en möjlighet för sidobelastning, vilket gör att moderna program utan Windows Store. Vem vill köpa efter provperioden Windows 8.1 , så har du tillgång till Pro -versionen, eftersom Enterprise säljs endast som en volymlicens.  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.