Linux Ubuntu

Linux Ubuntu

Linux Ubuntu an more

Linux Ubuntu News and help

Linux Foundation grundades Open Plattform för NFV

Linux NyheterSkapad av Jörgen Halex ons, oktober 01, 2014 10:44:16
Linux Foundation grundades Open Plattform för NFV

Att utveckla en öppen plattform för virtuella nätverksfunktioner Linux Foundation har etablerat OPNFV. Den bygger på befintliga utvecklingen och har ett nära samarbete med ETSI tillsammans.

Med det nya projektet, en öppen plattform för nätverksfunktioner Virtualisering (OPNFV) Linux Foundation träffar ökande virtualisering av nätverk. I detta fall bör plattformen erbjuda företag en miljö att byta sådana funktioner och samordna utvecklingen. Standarder bör inte definiera projektet, men det har ett nära samarbete med NFV ISG (industri Specifikation grupper) av ETSI (European Telecommunications Standards Institute) tillsammans.

Syftet med referensplattform kommer att vara ett system som kombinerar tillförlitlighet med hög prestanda och låg strömförbrukning. Dessutom bör utvecklare kunna integrera befintliga öppen källkod NFV bättre. Endast om det finns luckor i infrastrukturen finns, de vill inte att falla tillbaka på äldre projekt. Nya komponenter kommer att visas under Apache 2.0-licensen.

Styrelsen och tekniska styrkommittén (TSC) styr initiativet, dess medlemmar kommer från HP, AT & T, Dell och China Mobile. Andra stora It-företag som Cisco och Intel är involverade i projektet.  • Kommentarer(0)//linux-ubuntu.it-losningar-och-it-sakerhet.se/#post17