Linux Ubuntu

Linux Ubuntu

Linux Ubuntu an more

Linux Ubuntu News and help

Ubuntu Edge misslyckades

Linux NyheterSkapad av Jörgen Halex tor, januari 23, 2014 08:56:11

Ubuntu Edge misslyckades - Canonical yttrar sig

Mycket ambitiös $ 32 000 000 söktes - i slutändan kom bara $ 12 000 000 tillsammans. Canonical ser den misslyckade finans Ubuntu Edge men inte som ett slöseri med tid.

Ubuntu Edge var en Smartphone projekt av superlativ på flera sätt. Med 4 GB RAM, 128 GB minne och dubbla operativsystem, nämligen Ubuntu mobila operativsystem och Android, det var mer än bara ovanligt. Samtidigt ovanligt var hur mycket pengar som Canonical ville samla för produktion på kicken alternativa Indiegogo, med 32 miljoner dollar. För en månad, hade entusiastiska fans tid, Canonical ge henne pengar så att Ubuntu Edge kan byggas. Vem gav $ 600, vilket utlovades en av de färdiga smartphones. Däremot har tidsfristen löpt ut, misslyckades projektet. I stället för de förväntade $ 32 000 000 hade varit tillsammans bara ta sig runt 12 miljoner. Vad som händer med pengarna? Supportrarna få den tillbaka, Canonical får behålla ett öre. Inte ens en efterföljande nedgradering av målet och byggandet av en modifierad Edge är möjlig. Canonical skulle förbli bara början på en ny kampanj.

Nu meddelar Canonical till den misslyckade åtgärden till ord. De har slagit rekord och var samtalsämne runt om i världen. Med $ 12 809 906 har du satt ett världsrekord för crowdfunding. Nästan 20 000 supportrar hade trott på Edge, som inte bara individer utan även företag. Så ensam Bloomberg LP har gett $ 80 000, många mindre företag dollar per 7 000. Canoncial skulle vilja ta tillfället i akt uttryckligen för supportrarna. De tack för Canonical gäller även de många frivilliga som har gjort känt kampanjen. De största hjälpare ville tacka dig personligen .

Den största vinnaren av åtgärden, säger Canonical är Ubuntu. Operativsystemet har fått mycket uppmärksamhet och kommer att bidra till ytterligare Ubuntu smartphones som kommer 2014. Genom att vidta åtgärder som du har lyckats övertyga många mobiloperatörer att ha ett öga på temat Ubuntu och smartphones. Oavsett om de skulle starta en andra kampanj, lämnar Canonical - men utesluter inte det. Artikeln avslutas med påståendet att alla supportrar för att få sina pengar via PayPal inom fem arbetsdagar tillbaka.  • Kommentarer(0)//linux-ubuntu.it-losningar-och-it-sakerhet.se/#post4