Windows XP

Windows XP

Windows XP slutar

Alla lösningar för en framgångsrik byte

Olika möjligheter

Vad kan jag göra?Posted by Jörgen Halex Tue, February 11, 2014 13:13:06

Här kostnadsintensiv förslag från Microsoft.

Du kan i undantagsfall installerar Windows Vista eller Window 7. Ofta är hårdvaran, men i år och du måste uppgradera hårdvaran.

Det rekommendera Microsoft och medier. Inte jag.

"Hur bibehåller jag en hög säkerhetsnivå?

När supporten upphör finns det två sätt att bibehålla en hög säkerhetsnivå:
Uppgradera din befintliga dator.

Väldigt få äldre datorer klarar att köra Windows 8.1, som är den senaste versionen av Windows. Vi rekommenderar att du laddar ned och kör Uppgraderingsassistenten för Windows för att kontrollera om datorn uppfyller systemkraven för Windows 8.1. Om den gör det kan du följa instruktionerna i guiden för att uppgradera. Mer information finns i Vanliga frågor och svar.

Ladda ned och kör Uppgraderingsassistenten för Windows

Guide: Uppgradera till Windows 8.1
Skaffa en ny dator

Om din dator inte kan köra Windows 8.1, kan det vara dags att köpa en ny. Kolla in vårt fantastiska utbud av nya datorer. De är lättare, snyggare och mer kraftfulla än någonsin och har dessutom ett snittpris som är betydligt lägre än snittdatorns för tio år sedan."

Detta är mycket tidskrävande och dyrt och fungerar ofta inte.

Jag rekommanderar en byte till Linux.

Linux är gratis och säker. Linux finns det i olika varianter. T.ex. Ubuntu, Kubuntu,Mint, Xubuntu, Suse, Fedora, Debian och mm.Den mest kända versionen är Ubuntu. Det finns långa versioner, som kommer att stödjas under fem år. Du har e-postprogrammet Thunderbird och Evolution. Evolutionen liknar som Outlook. Office programmvara Libre Office och Open Office. Ofta kan du efter fem år byta till nästa version av Linux.

I alla fall får du vid en byte till Linux en gratis undervisning. smiley

Är du intresserad? Ring mig, skriv ett e-mail eller fråga här och jag svarar på dina frågor.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.